AutoPASS for ferje med bombrikke fra SkyttelPASS


SkyttelPASS-brikken er ikke bare nyttig gjennom bomstasjonene på landets mange veier. Den gir også gode rabatter på de fleste av landets ferjereiser.

Ferje til kai

Slik sikrer du deg alle tilgjengelige rabatter:

 1. Bestill SkyttelPASS-brikke
  Få 10% automatisk rabatt på alle ferjeturer i AutoPASS for ferje-ordningen – i tillegg til alle AutoPASS-rabatter på bompenger, naturligvis.
 2. Opprett AutoPASS for ferje forskuddsavtale
  Få 40-50% rabatt på alle ferjeturer som benytter AutoPASS-brikke som betalingsmetode.
 3. Registrer din SkyttelPASS-brikke i “AutoPASS for ferje forskuddsavtalen
 4. Legg ut på kjøretur og ferjetur med et smil om munnen – vel vitende om at du automatisk får alle tilgjengelige AutoPASS-rabatter på reisen! 

Automatiske ferjerabatter med SkyttelPASS-brikken

SkyttelPASS-brikke og AutoPASS-logo
 • 10% rabatt på reiser med alle ferjesamband i AutoPASS for ferje-ordningen som benytter brikke som betalingsløsning.
  Se oversikt over de aktuelle sambandene her.
 • 10% rabatt på reiser med Bastø Fosen mellom Moss – Horten, Norges mest trafikkerte ferjesamband.

AutoPASS er den tekniske løsningen for bompengeinnkrevingen i Norge. SkyttelPASS-brikken er en AutoPASS-godkjent bombrikke, som betyr at den gir alle AutoPASS-rabatter og fordeler.
Les mer om forskjellen på AutoPASS og SkyttelPASS her. 

Større rabatter med AutoPASS for ferje forskuddsavtale

 • Ved oppretting av tilleggsavtale hos AutoPASS for ferje forskuddsavtale får du ytterligere rabatter på ferjer i AutoPASS for ferje-ordningen.
  • 50% rabatt for privatkunder
  • 40% rabatt for bedriftskunder
  • 17% rabatt på personbilletter i de samband hvor det er personbetaling
 • Per 2022 er det over 100 ferjesamband som benytter AutoPASS-godkjent brikke som betalingsmiddel og et fåtall som benytter ferjekort som betalingsmiddel. I forskuddsavtalen registrerer du enkelt SkyttelPASS-brikken din for å få alle rabattene. Du kan i tillegg bestille AutoPASS-ferjekort for å sikre deg rabatter på de ferjesambandene som ikke benytter brikke som betalingsmetode.
  Se hvilke ferjesamband som benytter brikke som betalingsmiddel. 
 • Ved oppretting av tilleggsavtale hos Bastø Fosen og registrering av din brikke i den, får du 30% rabatt på dine reiser mellom Moss – Horten.

Elbil på ferje

Elbiler har fortsatt den store fordelen at de kun betaler 50% av ordinær pris på ferjene. Med AutoPASS-godkjent bombrikke og AutoPASS for ferje forskuddsavtale får du henholdsvis 10% og 50% rabatt på elbil-prisen.
Les mer om bombrikke og AutoPASS for elbiler her. 

Viktig informasjon om ferjereiser på din faktura

 • Dersom du ikke har tilleggsavtale hos AutoPASS for ferje forskuddsavtale og/eller Bastø Fosen, vil dine ferjereiser som belastes ved bruk av SkyttelPASS-brikken avregnes din SkyttelPASS-avtale. Både bompasseringer og ferjereiser samles da på samme faktura fra SkyttelPASS.
 • Har du tilleggsavtale hos AutoPASS for ferje forskuddsavtale, vil alle dine reiser med ferjer i AutoPASS for ferje-ordningen som belastes ved bruk av SkyttelPASS-brikken, avregnes din AutoPASS for ferje forskuddsavtale.
 • På enkelte samband belastes det bompenger i tillegg til ferjebillett. Rabatt på bompenger vil kunne variere.
 • Har du tilleggsavtale med Bastø Fosen, vil alle dine reiser mellom Moss – Horten som belastes ved bruk av SkyttelPASS-brikken, avregnes din Bastø Fosen-avtale.