AutoPASS for ferje med bombrikke fra SkyttelPASS


Få 10% rabatt med brikke og inntil 50% rabatt med tilleggsavtale. SkyttelPASS-brikken fungerer på alle ferjer i AutoPASS for ferje-ordningen, som er nesten alle ferjer i hele Norge!

Ferje til kai

Slik sikrer du deg alle tilgjengelige rabatter:

SkyttelPASS-brikken er ikke bare nyttig gjennom bomstasjonene på landets mange veier. Den gir også gode rabatter på de fleste av landets ferjereiser.

 1. Bestill SkyttelPASS-brikke
  Få 10% automatisk rabatt på alle ferjeturer i AutoPASS for ferje-ordningen – i tillegg til alle AutoPASS-rabatter på bompenger, naturligvis.
 2. Opprett AutoPASS for ferje forskuddsavtale
  Få 40-50% rabatt på alle ferjeturer som benytter AutoPASS-brikke som betalingsmetode.
 3. Registrer din SkyttelPASS-brikke i “AutoPASS for ferje forskuddsavtalen
 4. Legg ut på kjøretur og ferjetur med et smil om munnen – vel vitende om at du automatisk får alle tilgjengelige AutoPASS-rabatter på reisen! 

Automatiske ferjerabatter med SkyttelPASS-brikken

SkyttelPASS-brikke og AutoPASS-logo
 • 10% rabatt på reiser med alle ferjesamband i AutoPASS for ferje-ordningen som benytter brikke som betalingsløsning.
  Se oversikt over de aktuelle sambandene her.
 • 10% rabatt på reiser med Bastø Fosen mellom Moss – Horten, Norges mest trafikkerte ferjesamband.

AutoPASS er den tekniske løsningen for bompengeinnkrevingen i Norge. SkyttelPASS-brikken er en AutoPASS-godkjent bombrikke, som betyr at den gir alle AutoPASS-rabatter og fordeler.
Les mer om forskjellen på AutoPASS og SkyttelPASS her. 

Større rabatter med AutoPASS for ferje forskuddsavtale

 • Ved oppretting av tilleggsavtale hos AutoPASS for ferje forskuddsavtale får du ytterligere rabatter på ferjer i AutoPASS for ferje-ordningen.
  • 50% rabatt for privatkunder
  • 40% rabatt for bedriftskunder
  • 17% rabatt på personbilletter i de samband hvor det er personbetaling
 • Per 2022 er det over 100 ferjesamband som benytter AutoPASS-godkjent brikke som betalingsmiddel og et fåtall som benytter ferjekort som betalingsmiddel. I forskuddsavtalen registrerer du enkelt SkyttelPASS-brikken din for å få alle rabattene. Du kan i tillegg bestille AutoPASS-ferjekort for å sikre deg rabatter på de ferjesambandene som ikke benytter brikke som betalingsmetode.
  Se hvilke ferjesamband som benytter brikke som betalingsmiddel. 
 • Ved oppretting av tilleggsavtale hos Bastø Fosen og registrering av din brikke i den, får du 30% rabatt på dine reiser mellom Moss – Horten.

Elbil på ferje

Elbiler har fortsatt den store fordelen at de kun betaler 50% av ordinær pris på ferjene. Med AutoPASS-godkjent bombrikke og AutoPASS for ferje forskuddsavtale får du henholdsvis 10% og 50% rabatt på elbil-prisen.
Les mer om bombrikke og AutoPASS for elbiler her. 

Viktig informasjon om ferjereiser på din faktura

 • Dersom du ikke har tilleggsavtale hos AutoPASS for ferje forskuddsavtale og/eller Bastø Fosen, vil dine ferjereiser som belastes ved bruk av SkyttelPASS-brikken avregnes din SkyttelPASS-avtale. Både bompasseringer og ferjereiser samles da på samme faktura fra SkyttelPASS.
 • Har du tilleggsavtale hos AutoPASS for ferje forskuddsavtale, vil alle dine reiser med ferjer i AutoPASS for ferje-ordningen som belastes ved bruk av SkyttelPASS-brikken, avregnes din AutoPASS for ferje forskuddsavtale.
 • På enkelte samband belastes det bompenger i tillegg til ferjebillett. Rabatt på bompenger vil kunne variere.
 • Har du tilleggsavtale med Bastø Fosen, vil alle dine reiser mellom Moss – Horten som belastes ved bruk av SkyttelPASS-brikken, avregnes din Bastø Fosen-avtale.