Tilleggsavtaler


Med SkyttelPASS-brikken får du automatisk alle eksisterende AutoPASS-rabatter på vei og ferje i Norge. Men, visste du at det finnes gode tilleggsavtaler både i Norge og i utlandet som gir deg enda større rabatter hvis du registrerer brikken din i disse?  

Avtalene opprettes hos leverandøren og knyttes direkte til din SkyttelPASS-brikke – og da går betalinger og rabatter automatisk via brikken. 

Ta en titt på vår oversikt og finn ut hvilke avtaler som kan være nyttige for deg og dine reisevaner og reiseplaner!

I Norge

AutoPASS for ferje forskuddsavtale

Med SkyttelPASS-brikken får du automatisk 10% rabatt på ferjer i AutoPASS for ferje-ordningen som benytter brikke som betalingsløsning.
Ved oppretting av tilleggsavtale hos AutoPASS for ferje forskuddsavtale får du derimot større rabatt på ferjereisene dine:

  • 50% rabatt for privatkunder
  • 40% rabatt for bedriftskunder
  • Elbiler får disse rabattene på toppen av eksisterende elbil-rabatt

Bastø Fosen 

På ferjeforbindelsen Bastø Fosen mellom Moss og Horten kan du benytte din SkyttelPASS-brikke som betalingsløsning.
Med SkyttelPASS-brikken får du automatisk 10% rabatt på reiser med Bastø Fosen.
Ved oppretting av tilleggsavtale hos Bastø Fosen får du 30% rabatt på ferjereisene. Elbiler får denne rabatten på toppen av eksisterende elbil-rabatt.
Les mer og opprett rabattavtale hos Bastø Fosen her.

I Europa

Storebæltsbroen

Storebæltsbroen mellom Nyborg og Halsskov i Danmark godtar SkyttelPASS-brikken som betalingsmetode. Det betyr at du enkelt og greit kan kjøre på ferjen med din SkyttelPASS-brikke, og få passeringen på din neste faktura fra SkyttelPASS.

Ved å opprette tilleggsavtale på Storebælt får du gode rabatter på dine passeringer. Denne avtalen knytter du deretter til din SkyttelPASS-brikke.

En ferjetur med personbil på 3-6 meter koster opprinnelig 270 DKK. Dersom du oppretter tilleggsavtale hos Storebælt blir prisen redusert til 192 DKK. Her kan du altså spare 78 DKK på en enkelt tur! 

Se priser og rabatter på Storebæltsbroen 

Opprett tilleggsavtale hos Storebælt 

Øresundsbroen

Øresundsbroen mellom Malmø i Sverige og Kastrup i Danmark godtar SkyttelPASS-brikken som betalingsmetode. Det betyr at du enkelt og greit kan kjøre på ferjen med din SkyttelPASS-brikke, og få passeringen på din neste faktura fra SkyttelPASS.

Ved å opprette tilleggsavtale på Øresund får du gode rabatter på dine passeringer. Denne avtalen knytter du deretter til din SkyttelPASS-brikke.

En ferjetur med personbil på 3-6 meter koster opprinnelig 490 DKK. Dersom du oppretter tilleggsavtale hos Øresundsbroen blir prisen redusert til 170 DKK. Her kan du altså spare 320 DKK på en enkelt tur! 

Se priser og rabatter på Øresundsbroen 

Opprett tilleggsavtale hos Øresund 

Ferjeforbindelser

Det finnes flere ferjeforbindelser i Sverige og Danmark som godtar SkyttelPASS-brikken som betalingsmetode. På noen av disse kan du tegne tilleggsavtaler for gode rabatter, disse er spesielt gunstige om du benytter deg av ferjene hyppig. 

Besøk den gjeldende ferjeforbindelsen sin nettside for mer informasjon og oppretting av tilleggsavtale. 

Ferjer i Danmark

Ferjer i Sverige