Lastebil på vei - Smart avtale for smarte bedrifter

AutoPASS-avtale for bedrift

SkyttelPASS-brikken er en AutoPASS-godkjent betalingsbrikke som gir AutoPASS-rabatter på bompasseringer og ferjereiser i hele landet.

Med SkyttelPASS-avtale får din bedrift enklere administrasjon og bedre oversikt over brikketransaksjoner.

I tillegg scorer vårt kundesenter blant landets beste.

Velkommen til en god brikke-opplevelse!

OPPRETT AVTALE

BEDRIFT
Med SkyttelPASS-brikken sikrer du deg enkelt alle tilgjengelige AutoPASS-rabatter på vei og ferje, rabatt på Bastø Fosen, SkyttelPASS-fordeler og mer.

Opprett avtale

SKREDDERSY AVTALE

STORKUNDE
Avtalen passer for deg som administrerer et stort antall passeringer hver måned. Få integrerte og tidsbesparende administrasjonsløsninger spesielt tilpasset
ditt virke.

Les mer og kontakt oss

Vårt kundesenter scorer 93,8 av 100 poeng i SeeYou kundeundersøkelse
Velkommen til en god kundeopplevelse!

Betal bedriftens ferjereiser med SkyttelPASS-brikken

Du får automatisk 10% rabatt på reiser med de fleste ferjesamband i Norge, inkludert Bastø Fosen.

Med tilleggsavtale hos AutoPASS for ferje forskuddsavtale får din bedrift 40-50% rabatt på alle ferjesamband i ordningen.

Med tilleggsavtale hos Bastø Fosen får du 30% rabatt mellom Moss – Horten.

Ferje på havet

Våre kunder sier

Siri Bjoner foran bilen sin

“På Min Side får jeg full oversikt over passeringer og fakturainformasjon. Her kan jeg også enkelt endre kjøretøy og hvilket kjøretøy brikken er koblet mot, noe jeg slet med hos min tidligere brikkeutsteder. De gangene jeg har vært i kontakt med kundeservice, føler jeg at jeg har mottatt god service fra engasjerte medarbeidere”

Siri Bjoner, musikk- og konsertanmelder
Nor-log lastebil på vei

«Med SkyttelPASS får vi alle transaksjoner for bompenger direkte inn i regnskapssystemet Visma. Jeg estimerer at vi vil kunne spare så mye som 80% av tiden vi før brukte på administrativt arbeid med bompengehåndtering. Jeg har vært bompengekunde i 20 år, og har aldri opplevd en slik type innovativ vilje.»

Storkunde Eric Johansson, controller i Nor-Log Møre
Bilde av Tone Stokstad Haar

«Splitting av fakturaer har gjort arbeidet mer oversiktlig og effektivt, da kostnadene knyttet til bompenger blir adressert til riktige kostnadssteder i etaten. Vi ønsker å bruke minst mulig tid på slik administrasjon, og det har vi oppnådd med avtalen vi har med SkyttelPASS.»

Storkunde Tone Stokstad Haarr, seksjonsleder i Renovasjons- og gjenvinningsetaten i Oslo Kommune

Spørsmål og svar

Hvor mange kjøretøy kan jeg ha på en skreddersydd avtale?

Du kan knytte så mange kjøretøy som du ønsker til en avtale. Dersom din virksomhet er et konsern, kan vi også knytte flere kunder sammen i en enkelt avtale.

Kan jeg benytte brikken/avtalen til parkering og adgangskontroll?

For bedrifter kan SkyttelPASS-brikken- og avtalen benyttes til adgangskontroll og parkering for dem som ønsker å benytte brikke eller nummerskilt som registreringsenhet.

Hvordan endrer jeg opplysninger i
min avtale?

Kjøretøy- og kontaktopplysninger endrer du enkelt ved å logge inn på Min Side. Husk at endringer du gjør i din SkyttelPASS-avtale ikke oppdaterer dine opplysninger i eventuelle tilleggsavtaler hos AutoPASS for ferje og Bastø Fosen.

SE FLERE

Landevei