Ny servicefordel hos Hurtigruta Carglass® for deg med SkyttelPASS-brikke

Oppdatert 22.03.2023

Med SkyttelPASS-brikke får kunder nå gratis vindusviskere til en verdi av 749 kroner ved frontruteskift hos Hurtigruta Carglass. Her er hvor, hvordan – og hvorfor.

Rabatt med SkyttelPASS-brikke hos Hurtigruta Carglass
Avdelingsleder i Kanalveien i Bergen, Frank Roger Gregersen, tar i mot SkyttelPASS-brikken som gir kunder gratis lagerførte vindusviskere ved frontruteskift. Foto: SkyttelPASS

I disse dager knytter SkyttelPASS til seg et knippe samarbeidspartnere som gir kunder med SkyttelPASS-brikke nyttige fordeler på bil- og kjørerelaterte produkter og tjenester.

– Vi er kontinuerlig på jakt etter fordeler og avtaler som gir en merverdi til kundene våre, og som gjør at vi skiller oss ut fra de andre brikkeutstederne. Vi er veldig glade for at Hurtigruta Carglass ser potensialet i samarbeid med oss, og nytten av å koble opp bilrelaterte produkter til vår kundemasse, sier administrerende direktør i SkyttelPASS, Vidar Raa.

Nye vindusviskere = større sikkerhet på veien

Den første samarbeidsavtalen som lanseres, er sammen med Hurtigruta Carglass, en av Norges største bilrute-spesialister.

– I et land med mye regn og snø, har alle som kjører bil et forhold til vindusviskeren, og kanskje har de fleste også erfaring med steinsprutskade eller sprukken frontrute. Hurtigruta Carglass har nesten 90 avdelinger fra Alta i nord til Kristiansand i sør, og kan med dette gi service til de fleste av våre kunder i det ganske land, sier Raa.

–  I tillegg viser de til veldig høy kundetilfredshet, og det er viktig for SkyttelPASS at bedriftene vi samarbeider med kan tilby våre kunder en god opplevelse hos seg, smiler han.

Bilde av Vidar Raa
Administrerende direktør i SkyttelPASS, Vidar Raa, er fornøyd med den nye samarbeidsavtalen med Hurtigruta Carglass. Foto: SkyttelPASS

For Hurtigruta Carglass er samarbeidet om nye vindusviskere viktig av flere årsaker.

En sprekk eller mange steinsprutskader i frontruten påvirker både sikten og sikkerheten, men det gjør også slitasje etter slitte eller skadde vindusviskerne, sier Hans Skomedal, regionleder for salg hos Hurtigruta Carglass.

At det er på tide å skifte vindusviskere, merker man spesielt når de ikke lenger fjerner vann godt fra ruten, lager streker og linjer, eller knirker og vibrerer.

– Med mindre man allerede har nye, er det viktig å montere nye vindusviskere etter frontruteskift for å unngå at de gamle lager riper i ny rute eller hindrer god sikt. Det er ellers også slik at man bør bytte vindusviskere minst én gang i året, særlig om man kjører mye. Kjører man mer enn 3000 mil i året, bør man bytte hvert halvår, sier Skomedal, og legger til:

– Blir man stoppet i en kontroll, kan man risikere å få mangel-lapp dersom vindusviskerne er så dårlige at de påvirker sikten.

Ved å vise frem SkyttelPASS-brikken hos en av Hurtigruta Carglass® sine avdelinger, får du gratis vindusviskere verdt 749 kroner ved frontruteskift. Avtalen gjelder lagerførte vindusviskere.

Hans Skomedal, regions leder for salg hos Hurtigruta Carglass. Foto: Hurtigruta Carglass

Ønsker miljøbevisste partnere

SkyttelPASS-sjefen synes det er viktig å formidle hva nye vindusviskere betyr for veisikkerheten – selv om man nettopp har skiftet til ny, plettfri frontrute.

– Målet er ikke å få skiftet frontrute på bilen til alle våre brikkekunder og gi alle nye vindusviskere, ler Raa.

– Men, siden frontruter og vindusviskere må skiftes iblant er det viktig for SkyttelPASS, som er Miljøfyrtårn-sertifisert, å inngå avtale med en bedrift som også jobber med å minimere sitt fotavtrykk på miljøet.

Hurtigruta Carglass har en «repair first» strategi som er mer miljøvennlig enn å skifte en frontrute. Mens avfallet fra 40 bilruteskift fyller en lastebil, fyller avfallet fra 40 reparasjoner kun en hånd og sparer miljøet for rundt 44 kg CO2-utslipp per jobb.

Når ting derimot må skiftes, sørger bilrute-eksperten for at bilruteglasset gjenbrukes til noe nyttig.

– Alle ruter vi skifter leveres til Norsk Gjenvinning, som igjen leverer alt glass til Glava. Glasset blir 100% resirkulert, enten til isolasjon eller glassflasker.

SKIFTER VINDUSVISKERE: Det tar bare noen minutter å skifte vindusviskere på en bil. Det anbefales å skifte vindusviskere minst en gang i året.
Foto: SkyttelPASS

Et voksende antall kunder

I 2022 utførte Hurtigruta Carglass ca. 95 000 jobber, hvor rundt 55 000 av disse var skifte av frontruter.

Hurtigruta Carglass benytter samme glasskvalitet som merkeverksteder, og har utstyr og kompetanse til å skifte og reparere bilglass på alle bilmerker og modeller, inkludert lastebiler. De lagerførte vindusviskerne er av merket Bosch, og passer til nesten alle bilmerker.

SkyttelPASS har utstedt AutoPASS-godkjente bombrikker i knappe to år, og til tross for sin korte fartstid i et vanskelig marked å etablere seg i, er SkyttelPASS-brikken allerede å finne i over 137 000 kjøretøyer på norske veier.

Med et slikt voksende antall kunder, var det derfor naturlig for Hurtigruta Carglass å se på muligheten til en samarbeidsavtale med SkyttelPASS.

– Hurtigruta Carglass har valgt SkyttelPASS som sin samarbeidspartner da vi ser at flere og flere bilister velger SkyttelPASS som sin brikkeutsteder. SkyttelPASS har mange av de samme verdiene som Hurtigruta Carglass har, og i tillegg har vi samme hovedfokus når det gjelder bærekraft, miljø, ansatte og ikke minst kunden, avslutter Hans Skomedal.

Les mer om servicefordelen «Gratis vindusviskere med SkyttelPASS-brikke», samt produkter og tjenester hos Hurtigruta Carglass som kan kombineres med denne.

NB: Hos Hurtigruta Carglass kan ikke servicefordeler fra andre bedrifter kombineres med servicefordel fra SkyttelPASS.

PRESISJON: Avdelingsleder i Kanalveien i Bergen, Frank Roger Gregersen, er stødig på hånden når ny frontrute skal monteres. Foto: SkyttelPASS
HELHETLIG KUNDESERVICE: Hos Hurtigruta Carglass jobbes det daglig med sprukne bilruter, men her skal det ikke slå ikke sprekker i ruten på god kundeservice. Foto: SkyttelPASS
SAMARBEID: Hurtigruta Carglass er en av Norges ledende eksperter innen reparasjon og utskifting av bilglass, og har inngått samarbeidsavtale med brikkeutstederen SkyttelPASS. Foto: SkyttelPASS