Om SkyttelPASS-brikken

SkyttelPASS-brikken er en elektronisk betalingsbrikke som sammen med gyldig SkyttelPASS-avtale gir rabatter på bompasseringer og ferjereiser.

Brikken benyttes også i tilleggsavtaler som AutoPASS for ferje forskuddsavtale og Bastø Fosen-avtale.

Du kan ha så mange kjøretøy med brikke i din avtale som du ønsker.

Med SkyttelPASS-brikke tilfredsstiller du krav om brikke i tunge kjøretøy i Norge.

Du kan opprette din SkyttelPASS-brikkeavtale ved å klikke her.

For bedrifter kan SkyttelPASS-brikken- og avtalen også benyttes til parkering og adgangskontroll. For bedrifter med et større antall kjøretøy å administrere, har vi egne løsninger. For mer informasjon, kontakt oss på post@skyttelpass.no

Har du spørsmål om brikken? Se mer i våre Spørsmål og Svar.

Med SkyttelPASS-brikken får du

20% rabatt på alle bompasseringer på vei, bro og tunnel i Norge med kjøretøy inntil 3500 kg og kjøretøy i gruppe M1.

10% rabatt på alle ferjesamband i AutoPASS for ferje-ordningen som har innført brikke som betalingsløsning. Se full oversikt over sambandene her. Ved oppretting av tilleggsavtale hos AutoPASS for ferje får du 40-50% rabatt med brikken.

10% rabatt på reiser med Moss-Horten-sambandet Bastø Fosen. Ferjesambandet er ikke med i AutoPASS for ferje-ordningen, men aksepterer likevel SkyttelPASS-brikken som betalingsmiddel. Ved oppretting av tilleggsavtale hos Bastø Fosen AS får du 30% rabatt med brikken.

Alle dine bompasseringer samlet på én faktura. Om du ikke har AutoPASS for ferje forskuddsavtale, avregnes dine reiser med brikken på din SkyttelPASS-avtale. Om du har tilleggsavtale med Bastø Fosen, avregnes dine reiser med brikken på din Bastø Fosen-avtale.

Timesrabatt og månedstak i de bomstasjoner og bomringer som tilbyr dette. Du kan se hva de ulike bompengeselskapene tilbyr her

Automatisk tilsendt forbruksoversikt.

Varsling om ukurante/unormale belastninger.

Tilsendt informasjon vedrørende bompenger knyttet til ditt nærområde.

Automatisk påminnelse ved salg av norsk privateid kjøretøy. Husk at det er avtaleeier sitt ansvar å avslutte kjøretøy i avtalen som skal selges/vrakes.
Lurer du på noe? Se våre Spørsmål og Svar
Hvor benyttes SkyttelPASS-brikken?
  • På alle veier, broer og tunneler i Norge som har bompengebetaling
  • På alle ferjer i Norge med AutoPASS-brikke som betalingsløsning
  • På ferjesambandet Moss-Horten (Bastø Fosen)
  • På Øresundsforbindelsen mellom Malmö og København
  • På Storebæltsforbindelsen på Sjælland i Danmark
Hvordan benyttes SkyttelPASS-brikken?
Hvert kjøretøy må ha hver sin brikke, da denne kobles direkte mot kjøretøyets registreringsnummer.

For personbiler skal brikken monteres på innsiden av frontruten, gjerne bak speilet slik at den ikke hindrer for sikten.

For tyngre kjøretøy vil det variere hvor det er best å plassere brikken. Vi anbefaler da å kontakte kjøretøyforhandleren, som basert på merke og modell vil vite hvor det er best å montere brikken. Generelt for tyngre kjøretøy skal brikken monteres nederst på innsiden av frontruten, men da over hvilende vindusviskere slik at de ikke dekker for brikken. Pass på at brikken ikke hindrer for sikten.

Det følger med både våtserviett og brikkefeste når du mottar brikken. Våtservietten brukes til å klargjøre ruten ved å vaske over området brikkefestet skal monteres på. Ruten må være tørr før man fester brikkefestet, deretter trykker man brikkefestet mot ruten i 10 sekunder. Brikken kan så skyves lett inn i brikkefestet.

Husk at ved salg av kjøretøy må kjøretøyet avsluttes i avtalen for å deaktivere brikken på kjøretøyet. Den samme brikken kan deretter kobles opp mot et nytt kjøretøy sitt registreringsnummer i den samme avtalen.
Illustrasjon av hvordan du fester brikke i kjøretøy:

Kontakt oss
55 30 00 10
SkyttelPASS
Postboks 6203
5893 Bergen
Selskapsopplysninger
SkyttelPASS er et heleid datterselskap av Skyttel AS
Organisasjons nummer 922942641