Enklere og raskere bokføring av bompenger med Visma-integrasjon


Bruker ditt firma mye tid på manuell bokføring av bompenger? Den tiden kan du spare deg fremover!

Med SkyttelPASS-bombrikker integrert med Visma regnskapssystem kommer alle bompasseringer og fergeturer automatisk inn i regnskapet på riktig bilnummer og prosjekt.

Slik kan din bedrift spare tid med Visma-integrasjonen

SkyttelPASS-brikken er gyldig i hele landet og registrerer bompasseringer hos alle landets bompengeselskap, samt alle ferjeturer i AutoPASS for ferje-ordningen. 

Kunder som har Visma regnskapssystem integrert med bombrikkene, mottar en EHF-faktura som kommer automatisk inn i bedriftens regnskapssystem. I tillegg sendes en EDI fil med detaljene som importeres i Visma og som gjør at alle kostnader fordeles automatisk på de riktige kjøretøyene og prosjektene i bedriften. Bilnumrene er kostnadsbærere, og kunden får dermed også en detaljert linje over kostnader per kjøretøy.

Hvorfor er det enklere med Visma-integrasjon enn uten?

Når en bedrift mottar faktura fra en bombrikkeutsteder, inneholder den vanligvis passeringer og turer gjort hos flere ulike bompengeselskap og ferjeselskap. 

Alle bedrifter som har moms må føre en linje per aktør de har passeringer hos. Dette har så langt vært manuelt arbeid som kan være tidkrevende. Transportselskapet Nor-Log Møre så en mulighet for å effektivisere denne prosessen, og SkyttelPASS tok utfordringen. Fire uker senere er Visma-integrasjonen på plass, og kunden svært fornøyd.

Les også: Estimerer opptil 80% spart tid på administrasjon av bompenger

Vidar Raa, daglig leder i SkyttelPASS
NYTENKENDE: Vidar Raa, daglig leder i SkyttelPASS, er ser stadig etter nye, smarte løsninger for bombrikkekundene.

Tilgjengelig for alle bedriftskunder

Alle bedrifter som benytter Visma som regnskapssystem og bilnummer som kostnadsbærer, kan i teorien benytte seg av denne integrasjonen og spare mye tid på bokføringen. Vidar Raa, daglig leder i SkyttelPASS, er veldig åpen for forespørsler som krever integrasjon til andre regnskapssystemer også.

Bli bedriftskunde hos SkyttelPASS.

Ønsker din bedrift å integrere SkyttelPASS-brikkene med bedriftens regnskapssystem?

Ta kontakt med oss på storkunde@skyttelpass.no.