Ny fordel: Få 20% rabatt på nesten alt hos BilXtra med SkyttelPASS-brikke!

Oppdatert 16.08.23

Med gyldig SkyttelPASS-avtale får du nå rabatt på alle varer i landets 70 BilXtra-butikker og på bilxtra.no.

Foto: SkyttelPASS

Fordelen tilbyr noe for enhver som vil holde bilen sin i fin stand, eller trenger utstyr som takboks, tilhenger eller bilstereo.

– Vårt produktsortiment dekker alt man kunne trenge til bilen. Vi har også mye spennende til blant annet hobbymekanikeren som liker å mekke litt selv, og til dem med stor lidenskap for bilpleie, sier markedsdirektør hos BilXtra, Terje Fredriksen.

En bombrikke som gir mer

Som AutoPASS-godkjent brikkeutsteder får SkyttelPASS sine kunder automatisk tilgang til alle AutoPASS-rabatter på bompenger og ferjereiser i hele Norge.

Men, SkyttelPASS vet at en brikke også kan tilby mye mer.

– Vi jobber i en bransje som for mange symboliserer noe negativt, og vi ønsker å snu litt om på dette. Vi er derfor stadig på utkikk etter fordeler rundt bilrelaterte produkter og tjenester som kan gi merverdi til våre kunder og som skiller oss fra andre brikkeutstedere, sier administrerende direktør i SkyttelPASS, Vidar Raa. 

Og med dette har den innovative brikkeutstederen nå inngått avtale med BilXtra, en av landets ledende spesialister innen alt bilrelatert.

– BilXtra er en faghandel for bil, og vi ønsker å henvende oss til alle bileiere. Vi er derfor sikre på at vi kan være en relevant partner for SkyttelPASS, sier Fredriksen hos BilXtra.

BUTIKK FOR DEG MED BIL: Hos BilXtra finner du det meste du kan drømme om til bilen din. Vinteren nærmer seg, og ekstra plass til varme klær og ski kan komme godt med. Hos BilXtra Lagunen viser daglig leder Christer Rasmussen frem et utvalg takbokser. Foto: SkyttelPASS

Rabatter og eksperter

Med gyldig SkyttelPASS-avtale får du følgende rabatter på fullprisvarer hos BilXtra:

  • 20% på alle varer i butikk og på nett (unntak kan forekomme)
  • 15% på Thule lasteutstyr og takbokser, Packline takbokser, Skiguard takbokser og DEFA ladekabler.
  • 5% på tilhengere (tilhengere finnes i et utvalg butikker)

Du får med andre ord alltid en god pris på et av Norges desidert beste utvalg til bil.

– BilXtra selger produkter, tilbehør og slitedeler til bil fra de største merkevarene i verden, og har også egne merkevarer som Carwise og ProMeister som har høy kvalitet til en lavere pris, sier Fredriksen, og forklarer samtidig betydningen bak slagordet Best på bil!

– Med det mener vi at BilXtra fokuserer kun på bil, ikke på soveposer og fiskesluker og alt annet man ofte finner i lignende butikker.

Faghandelen sørger for at ansatte får relevant kursing, og bruker i dag en E-læringsplattform hvor leverandører produserer kurs og legger inn produktinfo om nyheter på markedet.

– Dette er med på å bygge kompetansen i butikkene våre, og gjør at kunden kan være sikker på å få god hjelp hos oss.

I tillegg til høy ekspertise, veileder og hjelper BilXtra deg med å montere ting riktig både inni og utenpå bilen. Blant de mest populære tingene som skal kjøpes og monteres, er takbokser.

– Her er sikkerhet ekstremt viktig, og vektbegrensning både på taklasten og selve takboksen er derfor noe man må tenke på. Og, skal man for eksempel bare frakte langrennsski, så trenger man kun en lav skiboks, mens skal man i tillegg ha med bagasje, så trenger man mer plass. Alle betraktninger, samt å prøve boksen på biltaket før kjøp, er mulig hos BilXtra sine butikker, sier Fredriksen.

Og dersom du har elbil, er det spesielt én ekstra ting du bør tenke på.

– En takboks stjeler som tommelfingerregel 10-12% rekkevidde; det vil si hvor langt bilen kan kjøre før den må lades på nytt. Her vil også BilXtra kunne anbefale riktig boks til kundens elbil.

EKSPERTHJELP: Christer Rasmussen er daglig leder ved BilXtra Lagunen, og anbefaler alltid de beste produktene basert på kundens behov. Foto: SkyttelPASS

«Xtra» fornøyde kunder

Det er ingen hemmelighet at de mest fornøyde kundene får den beste kundeservicen og de beste varene.

Etter drøye to år på brikkemarkedet har SkyttelPASS gått fra null brikker til å forsyne utrolige 150.000 aktive brikker til sin økende lojale kundebase.

En hovedårsak til veksten er SkyttelPASS sitt fokus på kundetilfredshet.

–   Vi vet at fornøyde kunder er det viktigste vi har, og derfor ønsker vi å samarbeide med partnere som er like opptatt av kundeopplevelsen. Vi er sikre på at samarbeidet med BilXtra vil bidra til «Xtra» fornøyde kunder, smiler SkyttelPASS-sjefen.

Markedsdirektøren hos BilXtra er enig, og forteller at uansett type behov, skal kunden tilbys kvalitet.

–  Tar man for eksempel bilpleie, så har BilXtra kanskje bransjens beste utvalg hvor vi dekker alt fra basisbehov for en enkel bilvask, til entusiastens behov for en premium poleringsmaskin fra Italia, sier Fredriksen.

–  Og er interiøret i ekte skinn, vegansk eller annen form for kunstskinn, så leverer vi de beste pleieproduktene til disse. Blant annet leverer vi de samme vedlikeholdsproduktene for skinn som noen av verdens mest eksklusive motehus bruker til belter, vesker og andre skinnprodukter.

Mange som kjøper ny bil eller bytter frontrute trenger også nytt brikkefeste fra SkyttelPASS til SkyttelPASS-brikken sin, som er den minste brikken på markedet.  

–  Dette kan alle våre kunder hente gratis i sin nærmeste BilXtra-butikk, sier SkyttelPASS-sjefen. 

BILPLEIE: Rågod bilpleie trenger ikke å være rådyr. Hos BilXtra finner du et bredt utvalg produkter til omtrent alt du kan forestille deg av bilpleie-behov. Foto: SkyttelPASS

Økt trygghet med riktig bilpleie og slitedeler

Høsten og vinteren nærmer seg med stormskritt, og med dette ankommer også kulde, regn, snø og is som kan kreve en del ekstra av bilens funksjoner. I tillegg kan man oppleve dugg eller frost på innsiden av bilruten, noe som fort kan føre til farlige situasjoner.

Hos BilXtra kan du med enkle grep øke din sikkerhet på vei og i trafikk.

–  Når det gjelder god bilpleie, så har ikke dette kun å gjøre med opprettholdelse av bilens verdi og økt kjøreglede. God bilpleie kan også redde liv, hvor for eksempel rene vinduer utvendig og innvendig sikrer bedre sikt, sier Fredriksen.

Trygghet avhenger også av at man bytter ut slitedeler etter hvert som det trengs.

– Ved å bruke de fremste produsentene i verden, kan kunden hos oss være sikker på å få en slitedel som er like god, eller bedre, enn den originale delen som stod på bilen da den var ny. Unikt i bransjen tilbyr vi 5-års garanti på alle merker som er kjøpt hos oss og montert i et av våre 270 BilXtra Verksteder, avslutter Fredriksen.

UTVALG I DET VIDE OG HØYE: Hos BilXtra Kokstad finner du to etasjer med rad på rad av verktøy, slitedeler og bildeler. Er du bilelsker kan det være fort gjort å spandere hele dagen her. Foto: SkyttelPASS
Foto: SkyttelPASS

Ta turen innom BilXtra

Med rabattene i boks er det bare til å ta turen innom din nærmeste BilXtra-butikk eller bilxtra.no.

For deg som er medlem av BilXtra Kundeklubb registreres dine kjøp med SkyttelPASS-rabatt på ditt vanlige medlemskap ved at du logger inn på BilXtra Min Side eller oppgir ditt telefonnummer i kassen. Ønsker du tips og triks om et enklere bilhold, kan du også ta turen innom BilXtra sin YouTube-kanal.

Markedsdirektør i BilXtra, Terje Fredriksen. Foto: BilXtra

Administrerende direktør i SkyttelPASS, Vidar Raa. Foto: SkyttelPASS

Foto: SkyttelPASS

Foto: SkyttelPASS