Sparer store summer med bombrikke fra SkyttelPASS

Siri Bjoner med SkyttelPASS brikke i bilenDa Siri skulle velge ny bombrikke var stikkordet “enkelt”.

Det måtte være enkelt å bestille brikke, det måtte være enkelt å bruke den, og det måtte være enkelt å få alle de tilgjengelige AutoPASS-rabattene.

Derfor falt valget hennes på SkyttelPASS.

SkyttelPASS er brikkeutstederen som på kort tid har solgt over 100 000 bombrikker over hele landet, og som du enkelt kan sikre deg alle AutoPASS-rabatter på vei og ferje med.

Bilhold skal være en ukomplisert affære, men det er ikke alltid tilfellet. Som regel må man forholde seg til en rekke forskjellige underleverandører, enten det gjelder parkering, elbil-lading, ferjereiser eller bompasseringer.

Siri Bjoner er en tøff dame som vet hva hun vil ha, og som bilist foretrekker hun forutsigbarhet og enkle løsninger. Hun liker å anmelde musikk, og fordi hun kjører til konserter over hele landet, trenger hun en bombrikke som alltid gir henne en sømløs brukeropplevelse.

Valget hennes falt derfor på SkyttelPASS. 

– Jeg hadde en annen leverandør av bombrikke tidligere som jeg ikke følte tok meg seriøst i det hele tatt. Ikke kunne de hjelpe meg med å endre registreringsnummer på brikken da jeg kjøpte ny bil, og jeg opplevde kundeservicen deres som ganske arrogant. Da de feilaktig sendte meg inkasso på en gammel og ubrukt bombrikke, tenkte jeg bare at «Nå vil jeg ha en ny leverandør!» forteller Siri.

Vil du også bli SkyttelPASS-kunde? Bestill bombrikke her!

Fokus på brukervennlighet

Det var en bekjent som tipset Siri om SkyttelPASS. Bombrikken gir deg gjeldende AutoPASS-rabatter i alle bomstasjoner, bomringer og de fleste ferjesamband i Norge. I tillegg jobber SkyttelPASS kontinuerlig for å være på kunden sin side når det gjelder brukervennlighet.

Min Side ville Siri få full oversikt over passeringer og fakturainformasjon. Her ville hun også enkelt kunne endre kjøretøy og hvilket kjøretøy brikken er koblet mot, noe Siri slet med hos sin tidligere brikkeutsteder.

Det tok derfor ikke mange minuttene på nettsiden til SkyttelPASS før hun var overbevist.

– Det var enkelt å bestille på nett, og det gikk radig fra bestillingsøyeblikket til brikken lå i postkassen, forteller Siri.

Samtidig roser hun kundeservicen til SkyttelPASS.

– De gangene jeg har vært i kontakt med dem, føler jeg at jeg har mottatt god service fra engasjerte medarbeidere.

Siri Bjoner foran bilen sin
TRIVES BAK RATTET: Med mange jobbreiser og hyppige kjøreturer til familie og venner, trengte Siri en bombrikke-avtale som gjør det lett å holde oversikt over passeringer.

Kundeopplevelsen i sentrum

At SkyttelPASS skal være enkel i bruk, er noe daglig leder Vidar Raa er svært opptatt av. Samtidig vil han at kundene som velger å gå over til bombrikke fra SkyttelPASS skal motta det lille ekstra.

Kanskje er det nettopp kombinasjonen av å gjøre ting enklest mulig for kunden og god kundeservice som har gjort at SkyttelPASS har gått fra 0 til 100 000 bombrikker på 20 måneder.

– Vi stiller strenge krav til våre kundebehandlere. De skal ha landets beste kompetanse på bompasseringer og ferjesamband, og her føler vi at vi scorer høyere enn konkurrentene våre, forteller Vidar.

– Vi har også mye raskere svartid på kundeservice enn de andre utstederne i Norge. Om du trenger hjelp, skal du slippe å stå lenge i telefonkø hos oss.

Vidar Raa, daglig leder i SkyttelPASS, på ferjekaien.
FOKUS PÅ KUNDEOPPLEVELSEN: Daglig leder i SkyttelPASS, Vidar Raa, stiller strenge krav til kompetansen blant sine kundebehandlere.

Mye å spare på å bruke bombrikke

Dersom du ikke har bombrikke i bilen din, går du glipp av store besparelser på landets veier.

Betaler du for eksempel 1000 kroner i måneden for bompasseringer uten bombrikke, får du med SkyttelPASS-brikke 20% AutoPASS-rabatt på alle dine passeringer, og sparer 200 kroner.

I tillegg får du timesregel og månedstak i de bomstasjoner og bomringer hvor disse ifølge autopass.no gjelder. Med timesregel betaler du innenfor én time kun for første passering, og med månedstak kun for et bestemt antall passeringer per måned. Uten brikke må du betale full pris for hver eneste passering du gjør.

Med mange bompasseringer å holde styr på, er det også godt å vite at med brikkeavtale hos SkyttelPASS mottar du automatisk melding ved mistanke om unormale belastninger. Med rask tilgang til Min Side, finner du også full oversikt over nøyaktig når, hvor og hvor mye du er blitt belastet – før du mottar faktura.

Oppsummert er besparelsene du kan sikre deg store. Med brikke sparer du mye på de fleste av landets mange ferjestrekninger også.

Siri Bjoner vinker fornøyd fra bilen.
KJØRER I VEI: Med rask tilgang til Min Side, finner Siri full oversikt over nøyaktig når, hvor og hvor mye hun er blitt belastet – før hun mottar faktura.

Sparer 50% på ferjereiser med tilleggsavtale

Med AutoPASS-godkjent brikke får du automatisk 10% rabatt på de fleste ferjesamband i Norge, inkludert Bastø Fosen.

Dersom du også har tilleggsavtale hos AutoPASS for ferje og registrerer brikken din i den, får du som bedrift 40% rabatt og privat 50% rabatt på alle ferjesamband som er med i ordningen. Med tilleggsavtale hos Bastø Fosen, er det 30% rabatt mellom Moss – Horten.

For Siri blir det derimot flest passeringer på de mange veier i vårt langstrakte land. At SkyttelPASS-avtalen er laget for å være enklest mulig for kunden sin del, er noe av det som har betydd mest for henne.

– Jeg synes også det er så deilig å ha én brikke hvor du ikke trenger å tenke på hvorvidt det er den ene leverandøren eller den andre. Du slipper å tenke på om du får rabatt her eller der – det er bare å kjøre! sier Siri.

– Og så er det jo et nydelig design på brikken, også!