– Landets flotteste bombrikke

Denne bombrikken er landets flotteste, fastslår SkyttelPASS-sjef Vidar Raa.

– Når vi først valgte å utfordre de andre brikkeutstederne i markedet, var vi også opptatt av å tilby en brikke som har høy kvalitet på design. Derfor har vi valgt en brikke som er smalere og mindre enn den tradisjonelle bompengebrikken som de fleste har i kjøretøyet, sier han.

70 000 brikker på norske veier og ferjer
I løpet av det siste året har mange bilister og bedrifter valgt å bytte til SkyttelPASS-brikken, som allerede er å finne i drøyt 70 000 kjøretøy.

– Paradokset er at designet er flott samtidig som hensikten med designet er å skjule brikken mest mulig når den er plassert i frontruten. Mange har bombrikker som ruver i vinduet, og vi tror at bilistene vil ha en brikke som ikke stjeler oppmerksomhet, sier Raa.

Gode tilbakemeldinger
SkyttelPASS har fått mange fine tilbakemeldinger på brikkedesignet, som i tillegg til å være stilrent kun måler 6,2 x 4 cm.

– Jeg tror at mange bilister med relativt nye biler legger en del vekt på designaspektet, men det er klart at et godt design verdsettes av de fleste. Vi erkjenner at bombrikken ikke er noen favoritt i bilen, og akkurat derfor har vi brukt tid på å tilby en brikke som avviker fra det tradisjonelle, sier Raa.

SkyttelPASS-brikke på bilde
Bilde av Vidar Raa
BILLEDSKJØNN BRIKKE: SkyttelPASS har vært opptatt av å tilby en brikke med høy kvalitet og design, som skal se ut som den hører naturlig hjemme i bilen, sier administrerende direktør i SkyttelPASS, Vidar Raa.