Er du bilutleier eller verksted? Spar utgifter på bompenger og ferjereiser med ny løsning fa SkyttelPASS + CarBuddii.

Mange bilutleiere og verksteder ender opp med å betale for sine kunders bompenger og ferjereiser. Med AutoPASS-godkjent bombrikke fra SkyttelPASS og integrasjon fra CarBuddii sin løsning for håndtering av leiebiler, kan du nå føre kostnadene direkte på din kunde sitt oppgjør.

Langs Norges veier og fjorder er det mange bomstasjoner og ferjestrekninger som skal passeres, også for dem som kjører med leiebil og utlånsbil.

For en bilutleier, eller for et verksted som låner ut bil mens kunden sin repareres, kan de ekstra kostnadene for bompasseringer og ferjereiser fort beløpe seg til hundrevis, eller tusenvis av kroner per kunde.

– Med denne integrasjon vil SkyttelPASS og CarBuddii sammen bidra til å forenkle administrasjonen for bilutleiere og verksteder, og sikre at alle kostnader knyttet til bompenger og ferjereiser blir håndtert på en effektiv og nøyaktig måte, både for utleieren og deres kunde sin del, sier administrerende direktør i SkyttelPASS, Vidar Raa, og account manager i CarBuddii, Nick Knudsen.

Slik skaffer du deg løsningen

  1. Opprett brikkeavtale hos SkyttelPASS. Dersom du allerede har brikkeavtale hos en annen brikkeusteder, oppretter du først brikkeavtale hos SkyttelPASS, og sier så opp den gamle brikkeavtalen. Det tar normalt en halv time fra du har opprettet avtale hos SkyttelPASS til AutoPASS-systemene er oppdatert, og du kan si opp den gamle avtalen.

  2. Ta så ut den gamle brikken fra bilen. Inntil du mottar den nye brikken, registreres bilskiltet ved bom- og ferjepasseringer og kobles mot brikkeavtalen og videre til CarBuddii-appen

    Dersom bilen har tilleggsavtale hos AutoPASS for ferje forskuddsavtale, Bastø Fosen Moss-Horten, Øresundsbroen eller Storebæltsbroen, endrer du bare brikkenummeret i avtalene hos dem. Merk bare, at passeringer gjort via AutoPASS for ferje forskuddsavtale og Bastø Fosen Moss-Horten-avtale vil avregnes avtalene hos dem, og ikke være synlige i SkyttelPASS-avtalen eller komme med i CarBuddii-appen. En integrasjonsløsning med dem og SkyttelPASS + CarBuddii vil være på plass om en stund.

  3. Etter at du har opprettet brikkeavtale hos SkyttelPASS og lagt til alle kjøretøyene du ønsker, kontakter du CarBuddii for å opprette avtale som integreres med din SkyttelPASS-avtale.

Og med disse enkle stegene får du nå fortløpende passeringsinformasjon inkludert priser tilsendt i CarBuddii-appen, og kan føre utgiftene på din kunde sitt oppgjør. Faktura fra SkyttelPASS mottar du én gang i måneden.

–  På denne måten unngår bilutleieren og verkstedet å måtte legge ut for kostnader som tidligere ikke ble registrert eller fulgt opp med kunden på en optimal måte, og det blir også lettere for kunden å gjøre opp for seg. Med SkyttelPASS-brikke og CarBuddii sin app får man full oversikt, og unngår ubehagelige overraskelser, sier Vidar Raa.

App med total-løsning

Med CarBuddii sitt smarte system kan verksteder og bilforhandlere enkelt lage digitale leiekontrakter og kjøresedler, noe som blant annet sikrer ensartethet og GDPR-overholdelse.

–  Spesielt CarBuddii sin app for skanning av kundens førerkort har raskt blitt et viktig verktøy i mange bedrifter som håndterer låne- og leiebiler, sier Nick Knudsen.

CarBuddii sin app gjør det enkelt ved å samle alle utgifter som leiepris, overkjørte kilometer, strømforbruk, drivstofforbruk, egenandelsforsikring – og nå også bompenger og ferjereiser – på ett og samme sted.

I tillegg til å spare deg for mye ekstra utgifter, sparer appen deg også for mye tid på kontrakter. Med CarBuddii sin app lager du nemlig digitale leiekontrakter på under 20 sekunder.

–  CarBuddii gjør det mulig for bilutleieren og verkstedet sine kunder å signere leiekontrakter direkte fra mobilen og få kontraktene tilsendt på SMS eller e-post. I de tilfellene hvor det er behov for å endre eller forlenge bilutleien, løses dette enkelt med noen få klikk, og kunden kan enkelt bekrefte direkte på mobilen, sier Knudsen.

SPENNENDE SAMARBEID: Account manager i CarBuddii, Nick Knudsen (t.v.) og administrerende direktør i SkyttelPASS, Vidar Raa, er fornøyd med å kunne tilby en løsning som vil gjøre hverdagen enklere for både bilutleiere, verksteder og deres kunder i hele Norge. Foto: CarBuddii / SkyttelPASS

Bombrikke med fordeler

Mens SkyttelPASS-brikken sin nyeste fordel er spesielt laget for bilutleiere og verksteder, kommer brikken også med andre fordeler som både private, bedrifter og etater kan benytte seg av.

Disse inkluderer blant annet et av landets beste kundesentre, ingen månedlig brikkegebyr, landets minste bombrikke, automatisk tilsendt forbruksoversikt ved forespørsel og automatisk påminnelse ved salg av norsk privateid kjøretøy. SkyttelPASS tilbyr også skreddersydde avtaler til bedrifter og etater med mange kjøretøyer, som kan spare bedriften for inntil 80% av det administrative arbeidet med passeringer.

–  Vår tanke har alltid vært at en bombrikke skal kunne gjøre mer enn å bare betale for bompenger og ferjereiser, men også tilby andre tjenester, fordeler og rabatter, sier Raa.

–  Vi ser hele tiden etter nye måter vi kan tilby merverdi til våre kunder på, og vårt samarbeid med CarBuddii er noe vi har gledet oss til å lansere fordi dette er en løsning som kan utgjøre en stor økonomisk forskjell for mange verksteder og bilutleiere.

EN MER BEKYMRINGSFRI BILUTLEIE-HVERDAG: Med løsning fra SkyttelPASS + CarBuddii kan bilutleiere og verksteder trygt overlevere bilnøkkelen til kunden uten å bekymre seg for hvor stor regningen for bompenger og ferjereiser blir. Foto: SkyttelPASS

Deler samme enkle mål

CarBuddii er et dansk selskap som siden 2016 har spesialisert seg på å levere brukervennlige systemer og apper til auto-bransjen som gjør arbeidsdagen enklere for både forhandlere, importører og verksteder i Danmark, Norge og Sverige.

SkyttelPASS lanserte sin brikke i 2021, og er raskt blitt flere og flere bilister og bedrifter sin foretrukne brikkeutsteder, og nå også CarBuddii sin foretrukne partner.

–  På det norske markedet har vi nylig søkt etter en samarbeidspartner som kan bidra til å gjøre administrasjonen av bompenger og ferjereiser enda mer effektiv, og vi er glade for å kunne bekrefte at SkyttelPASS er den rette partneren for oss, sier Knudsen.

–  Vi er svært stolte av vårt nye partnerskap med SkyttelPASS. Dette understreker spesielt våre kjerneverdier om å forenkle hverdagen for bilbransjen, sier han.

Administrerende direktør i SkyttelPASS er enig i at CarBuddii og SkyttelPASS deler samme mål.

–  SkyttelPASS sitt slagord er «Bombrikke gjort enkelt – for dine fremtidige veivalg». Valget om å inngå samarbeid med CarBuddi, som også har som mål å gjøre hverdagen så ukomplisert som mulig for alle som kjører eller jobber med bil, var derfor veldig enkelt for oss, smiler Raa.

Opprett SkyttelPASS-avtale

Opprett CarBuddi-avtale med SkyttelPASS-integrasjon

BRIKKE MED FORDELER: Med SkyttelPASS-brikken får du mer enn bare en bombrikke. SkyttelPASS tenker stadig på nye måter hvor brikken kan gi merverdi til brikkekunden. Foto: SkyttelPASS