Tracksys: – Med SkyttelPASS kan vi gi våre flåtekunder helt nøyaktige bompenge- og fergedata

Flere av tjenestene i administrasjonsløsningen for flåtestyring som Tracksys tilbyr sine kunder, er lovpålagt for kunden å ha. Derfor er rask og korrekt levering av data om kundens bompasseringer og fergereiser også svært viktig.

Foto: Tracksys.no

– I likhet med oss, er SkyttelPASS hele tiden på jakt etter å finne gode, innovative løsninger for kundene sine. Vi er begge teknologidrevet og setter kunden i sentrum, og derfor er vi en god match, sier Pål Falch, daglig leder hos Tracksys.

Skreddersydd avtale

Kundene hos Tracksys bruker mye av sin arbeidstid på farten langs norske veier, der mang en bomstasjon passeres og fjord seiles.

Enten kunden har en bilflåte på 10 eller 1000 kjøretøyer, blir det fort mye informasjon å
holde oversikt med.

– Det vi tilbyr våre kunder er ganske komplekst, og inkluderer oversikt over bompasseringer og fergereiser foretatt med bombrikke, samt fakturering via oss for disse. Mye av det vi leverer er lovpålagt for kunden vår å ha, og da er det veldig, veldig viktig at de kan stole på at de får levert en helt nøyaktig tjeneste fra oss. Derfor kontaktet vi SkyttelPASS, sier Falch.

Alle kjøretøyer som veier mer enn 3500 kg og ikke er i kjøretøygruppe M1, må nemlig ha brikke.

– Med vår skreddersydde avtale fra SkyttelPASS, leverer vi selv en enda bedre skreddersydd avtale til våre kunder.

Fiks ferdig implementering

Da Tracksys gjorde sin overgang til brikkeutstederen SkyttelPASS, var det med en ganske stor kundebase.

– Vi opplevde en effektiv og veldig god implementering fra SkyttelPASS, så det var veldig fikst ferdig. Vi følte oss velkommen, sier Falch, og legger til

– Og så vi må si noe om servicegraden, som var over det forventede. Flere av oss i Tracksys sitter i Bergen, og manglet vi noe, så var SkyttelPASS på døren til oss og fulgte oss veldig tett opp. Dette er veldig kjekt for oss som kunde, eller samarbeidspartner som vi kanskje liker å kalle oss, smiler han.

Daglig leder hos Tracksys, Pål Falch. Foto: Tracksys.

Blant de 50 raskest voksende i Norge

Tracksys leverer skreddersydde administrasjonsløsninger til flåtestyring av kjøretøy, maskiner og utstyr i bransjene bygg og anlegg, passasjertransport, logistikk og langtransport, veivedlikehold, bud og levering, samt stat og kommune. Primærmarkedet er i Norge, men selskapet leverer også tjenester til Sverige, Danmark og Nord-Europa.

Tracksys sporer, analyserer og rapporterer med tjenester som blant annet inkluderer nedlasting av fartskriverdata, elektronisk kjørebok, sanntids GPS-sporing og drivstoff-oversikt, og tilbyr også tjenester som alkolås og kjøreadferd.

– Vi har bygget stein på stein, og er absolutt et selskap som er i vekst. Vi har vært Gasellebedrift fire år på rad nå, og ifølge Deloitte er vi en av de 50 raskest voksende bedriftene i Norge, sier Falch.

Til bompenge- og fergedata får Tracksys sine kunder utlevert bombrikker fra SkyttelPASS til kjøretøyene sine. Sammen med SkyttelPASS bearbeider Tracksys dataene, som Tracksys leverer i rapporter til sine kunder.

For å kunne tilby alle bompenge-relaterte tjenester i én løsning, fakturerer også Tracksys kunden for bompengepasseringer og fergereiser via seg.

– Det er ryddig, ren og god kvalitet på dataene vi får av SkyttelPASS, sier Falch.

Med en AutoPASS-godkjent brikke som SkyttelPASS-brikken, får man automatisk 10% rabatt på de fleste ferger i Norge. Registrerer man i tillegg brikkenummeret i forskuddsavtale hos AutoPASS for ferje, hopper rabatten til hele 40%, og til 30% på Bastø Fosen mellom Moss-Horten.

– Avtalen hos AutoPASS for ferje, og hos Bastø Fosen Moss-Horten, tilbyr vi også via vår tjeneste for brikker, sier Falch.

Skaper motivasjon

– Kundene våre kommer som nummer én og to og tre på listen hver gang, sånn vil det alltid være, sier Falch.

At kvaliteten på bompenge- og fergetjenesten blir riktig, er derfor ikke bare avgjørende for kunden, men også for dem som jobber hos Tracksys.

– Kundene våre opplever forbedring via riktig datakvalitet og blir da fornøyde. Sammen med SkyttelPASS opplever vi også at vi kan innovere og utvikle oss mer. Begge disse tingene er veldig motiverende for oss, og motivasjon skal man aldri tulle med, konkluderer daglig leder i Tracksys.

Les flere kundecaser:

Opptil 80% raskere administrasjon av bompenger for Nor-log | SkyttelPASS

Nor-log inkluderer hele bilparken i skreddersydd SkyttelPASS-avtale | SkyttelPASS

Oslo-etat: – Helt klar forbedring med SkyttelPASS-avtale | SkyttelPASS

Oslo-etat: – En veldig god fakturaløsning fra SkyttelPASS | SkyttelPASS

Lyst på skreddersydd brikkeavtale til din bedrift eller etat?
Ta kontakt med SkyttelPASS.